MISSIE EN VISIE > allin consulting begeleidt verandertrajecten en realiseert de strategische doelstellingen van haar klanten. Klanten van allin consulting groeien, zijn en blijven relevant en vergroten hun winst.

We geloven dat samenwerking een voorwaarde is voor duurzame verandering. En dat samenwerking draait om luisteren, het geven van vertrouwen en het nemen van verantwoordelijkheid.

OPRICHTING > allin consulting is opgericht is in 2017 door Tijmen Pardijs en komt voort uit zijn wens om samen met andere professionals hun klanten beter te kunnen bedienen. Inmiddels is Maarten Benschop toegetreden als managing partner van allin. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en koers.

Binnen allin consulting werken we samen aan onze projecten, ons netwerk en onze persoonlijke doelstellingen. Door hun krachten te bundelen halen onze professionals meer uit hun netwerk, doen ze meer kennis op en voeren ze hun opdrachten beter en met meer voldoening uit.

“Ik geloof dat samenwerking een voorwaarde is voor duurzame verandering. Top-down implementaties tegen beter weten in zorgen er misschien voor dat een deadline wordt gehaald, maar wacht een jaar en alles is weer bij het oude. Echte verandering wordt gedragen door de mensen zelf.”

Tijmen Pardijs (1980) is een allround professional die altijd op zoek is naar het grotere plaatje. Staren we ons niet vaak blind op inhoud, terwijl het echte probleem is dat een team niet functioneert? Dat het ontbreekt aan adequaat leiderschap? Dat conflicten niet worden opgelost? Dergelijke vragen dwingen om verder te kijken dan enkel naar de inhoudelijke, ‘veilige’ problemen van proces- en systeemimplementaties. Zodat er werkelijk iets kan veranderen.

“Innoveren gaat over het oplossen van pijnpunten door nieuwe ideeën en de kracht van het bedrijf in te zetten. Kracht die zijn wortels heeft in het verleden, in vaardigheden, processen en systemen die in de loop der tijd zijn ontstaan en die het bedrijf onderscheidend maken. Dus omarm ik de mensen, de kennis en kunde, de processen en legacy systemen, en proberen die optimaal achter het beoogde doel te scharen.”

Maarten Benschop (1976) heeft zijn wortels in strategie, business informatie analyse en applicatie-ontwikkeling. Als strateeg houdt hij het overzicht en als analist doorgrondt hij de inhoud, waardoor hij snel tot oplossingen komt. Hij is een bedrijfskundige, informaticus en marketeer en heeft ruime ervaring in de procesdomeinen CRM, marketing, sales, productie, import, logistiek en retail. Zijn drive haalt hij uit de combinatie van het begrijpen van de zakelijke vraag en het maken van de vertaling naar succesvolle realisatie.

Maak kennis met ons

JA, IK GA OOK ALLIN

Onze projecten

allin consulting put uit een brede ervaring in het begeleiden van verandertrajecten en het realiseren van strategische doelstellingen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van rollen waarvoor onze klanten allin consulting inzetten. Neemt u vooral contact met ons op voor meer informatie over concrete projecten.