Ik ben Wenda van Dijk, 27 jaar en woon in Barneveld. Ik maak graag mooie reizen. Moskou, Beijing, Australië en het noorderlicht in Lapland heb ik al mogen zien. Als ik niet op reis ben breng ik veel tijd met vrienden en familie door en werk ik graag aan leuke uitdagende opdrachten.

Nieuwe uitdaging

Na ruim 5 jaar voor hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden bij allin consulting. Ik heb Maarten en Tijmen bij mijn vorige werkgever leren kennen. We hebben een aantal projecten samen opgepakt, waarbij er vanaf het begin een goede match was. Het is voor mij dan ook een logische keuze om me aan te sluiten bij allin. allin consulting is voor mij een nieuw thuis waar naast het succesvol vervullen van opdrachten ook veel aandacht is voor mijn persoonlijke ontwikkeling en groei.

De klik met allin

Naast de persoonlijke klik spreekt de werkwijze van allin mij ook erg aan. De mens en de inhoud staan hierin namelijk centraal. Naast de fysieke realisatie van een project is er veel aandacht voor de mensen in het project. Die gaan namelijk het stokje weer overnemen. De aanpak van allin heeft als doel dat de verandering blijft en dit realiseren we door het voordoen, meedoen en zelf doen principe. Wij nemen het voortouw en geven het voorbeeld, door ‘training on the job’ delen wij onze kennis met de mensen in het project, maar gaandeweg geven we het stokje over zodat de mensen in het project alles zelf kunnen voortzetten. Waar nodig zijn we nog beschikbaar voor ondersteuning, maar het doel is dat we niet meer nodig zijn.

Professional Scrum Product Owner

Mijn doel is om mensen te verbazen en de verwachtingen te overtreffen. Ik ben Professional Scrum Product Owner en heb een commerciële achtergrond als Product Manager. Hierdoor zit het in mijn natuur om de klant centraal te stellen. Een product visie kan ik als geen ander vertalen naar klant functionaliteit. Vanuit deze visie overzie ik het speelveld en leg ik inhoudelijk de relatie tussen de stakeholders en het development team. Daarbij creëer ik structuur en overzicht waardoor het team niks over het hoofd ziet.

Mijn doel is om mensen te verbazen en de verwachtingen te overtreffen.

Wenda van Dijk

Product Owner, allin consulting

Ben je ben benieuwd wat ik of allin consulting voor jou kan betekenen? Ga dan naar mijn contactpagina of laat een bericht achter op ons contactformulier. 

Vondellaan 30
3521 GH  Utrecht

Parkeren bij Rudolf Magnus
Vondellaan 94

KVK: 68149913
BTW: 857321997B01

Contact

contact@allinconsulting.nl

0302819645

Afspraak plannen?

Overig

Algemene voorwaarden
Privacy en cookie statement

Volg je ons al?