Wil je onderdeel uitmaken van een snel groeiende startup én gave opdrachten doen bij de top 250 Nederlandse bedrijven? Kun je business wensen vertalen in IT oplossingen? Kun je procesverbeteringen vinden en doorvoeren? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

dit zoeken wij.

  • Als business analist heb je een belangrijke rol in Ideation sessies en werk je veelal in Agile Scrum projecten. Je overlegt met de klant over de knelpunten waar ze tegenaan lopen, hoe ze hun werk nu doen en waar een oplossing aan moet voldoen om bijvoorbeeld nieuwe producten of diensten te kunnen aanbieden.
  • Je bent proactief: als je kansen voor verbetering van de informatievoorziening of bedrijfsvoering ziet, kaart je deze aan. Een oplossing kan bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuwe app zijn, een interface om informatie tussen bestaande applicaties uit te wisselen, maar ook een verbeterd werkproces. Hierbij stem je af met diverse stakeholders; niet alleen de klant, maar mogelijk ook met derde partijen zoals de fabrikanten, ketenpartners en eindklanten.
  • Je verzamelt de wensen van de klant, structureert deze en legt ze begrijpelijk vast. Je zorgt voor een oplossing die de meeste waarde oplevert voor de business. Je bent als lid van het ontwikkelteam verantwoordelijk voor het functionele ontwerp, procesmodellering en vastlegging van user stories, acceptatiecriteria en testcases.
  • Je voorziet in en bewaakt het “grote plaatje”. Je plaatst informatie in een groter geheel en helpt om te bepalen welk deel nu het meeste waarde oplevert. Je houdt rekening met de behoeften van zowel de product owner als het ontwikkelteam.

vereisten.

  • Je hebt een afgeronde relevante Bachelor of Master opleiding.
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als business analist.
  • Uitstekende analytische- en communicatieve vaardigheden, waardoor je kan sparren met mensen uit de business en het development team.
  • Je hebt actief meegedraaid in Agile/Scrum teams.
  • Je vindt het leuk om af en toe de techniek in te duiken.
  • Je bent proactief, kwaliteitsbewust en positief kritisch.

dit zijn wij.

Met allin consulting zorgen we voor beweging, voor actie, voor resultaten. We helpen onze klanten hun ideeën concreet te maken en hun digitale roadmap te realiseren. Creativiteit, scherpe analyse en dadendrang. We gaan pas weg als het af is, schrikken niet terug als het even moeilijk wordt en hebben steeds oog voor de mensen die de oplossing gaan gebruiken en de mensen die de oplossing realiseren.

Als allin professional werk je voor onze klanten in financial services, mobility, telecom en de publieke sector. Je werkt samen met jouw allin collega’s, deelt kennis met hen en werkt samen aan persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden je de mogelijkheid opdrachten te doen bij toonaangevende opdrachtgevers in heel Nederland. Je kunt daarbij bouwen op een hecht team van allin professionals. We leiden je op, coachen je in je persoonlijke ontwikkeling en begeleiden jou in opdrachten bij onze klanten.

Herken jij je in deze rol? Mail dan je CV en motivatie naar contact@allinconsulting.nl

Hopelijk tot snel!

Vondellaan 30
3521 GH  Utrecht

Parkeren bij Rudolf Magnus
Vondellaan 94

KVK: 68149913
BTW: 857321997B01

Contact

contact@allinconsulting.nl

0302819645

Afspraak plannen?

Overig

Algemene voorwaarden
Privacy en cookie statement

Volg je ons al?