allin consulting is betrokken bij en donateur van het project “Equal Chances”, een initiatief van Stichting Boost Foundation. Het project heeft als doel om kinderen te voorzien van de materiële basis die nodig is voor het volgen van onderwijs. Te denken valt daarbij aan: schoenen, een uniform,  schoolboeken, schrijfmateriaal maar ook kleurpotloden, stiften en een etui om alles netjes in op te kunnen bergen.

De insteek van het project is ook om alle leerlingen op een gelijkwaardige manier naar school te kunnen laten gaan. Zo worden de projecten per school en per leerjaar aangepakt in plaats van per klas. De donatie van allin consulting wordt op dit moment ingezet voor de garantstelling van schoolpakketten voor 10 basisschoolleerlingen in Sri Lanka.

Stichting Boost Foundation, opgericht in maart 2016, heeft het doel om onze wereld prettiger te maken. Naast dat de stichting internationaal actief is, bestaat het zelf uit een internationaal team van vrijwilligers die dit naast hun werk oppakken. En met succes! In het eerste jaar van haar bestaan is ruim 93 procent van alle opbrengsten, direct geïnvesteerd in de projecten.