Maarten Benschop.

maarten.benschop@allinconsulting.nl

Ik ben Maarten Benschop, 42 jaar en woon samen met mijn vriendin in Utrecht. Ik geniet van reizen en vind het heerlijk om uitgedaagd te worden. Ik krijg energie van interactie met mensen. allin consulting past mij als een jas in alle opzichten en heb erg veel zin om te bouwen aan allin samen met Tijmen Pardijs. In de rol van managing partner ben ik met Tijmen verantwoordelijk voor de koers en dagelijkse bedrijfsvoering van allin consulting.

Ik ben een creatieve denker. Creativiteit gaat alleen niet altijd gepaard met structuur. Daarom creëer ik overzicht aan de hand van modellen. Ze vormen een kapstok voor alle vraagstukken, ideeën en inzichten. Hiermee maak ik complexe zaken eenvoudig en overzichtelijk voor anderen, maar vooral ook voor mijzelf.

Verbinden, groeien en coachen
Het mooiste cadeau is voor mij om te zien dat mensen zichzelf weten te overtreffen en zich bewust worden van hetgeen ze eigenlijk al kunnen. Mijn theorie, ervaring en passie wil ik naast het zakelijke ook gebruiken om te coachen. Ik streef ernaar te verbinden, ondersteunen en faciliteren zodat onze associates zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Hierdoor groeit tenslotte ook de kwaliteit van ons werk voor onze klanten. Natuurlijk ga ik zelf ook aan de slag met een opdracht, ik vind het belangrijk feeling te houden met de klant en kijk er naar uit om mijzelf uit te dagen en nieuwe branches te ontdekken.

Innoveren zie ik niet alleen als op afstand geplaatst freewheelen, ‘zonder last te hebben van de staande organisatie en corporate bemoeienis’, maar juist als het selectief inzetten van de kracht van de staande organisatie om op een bedrijfseigen, onderscheidende manier te innoveren.

Maarten Benschop

Proces en Product Owner, allin consulting

De match met allin
Innoveren gaat over het oplossen van pijnpunten door nieuwe ideeën en de kracht van het bedrijf in te zetten. Kracht die zijn wortels heeft in het verleden, in vaardigheden, processen en systemen die in de loop der tijd zijn ontstaan en die het bedrijf onderscheidend maken. Juist door het eigen verleden en tot wat het bedrijf nu geworden is, maakt dat juist dit bedrijf het verschil kan maken. Innoveren zie ik dus niet alleen als op afstand geplaatst freewheelen, ‘zonder last te hebben van de staande organisatie en corporate bemoeienis’, maar juist als het selectief inzetten van de kracht van de staande organisatie om op een bedrijfseigen, onderscheidende manier te innoveren. Dus omarm ik de mensen, de kennis en kunde, de processen en legacy systemen, en proberen die optimaal achter het beoogde doel te scharen. Ik loop niet met een boog om het oude heen, maar respecteer het, proberen de kracht ervan te begrijpen en voor ons gezamenlijk doel te winnen.

We willen als allin dat de verbeteringen die we aanbrengen blijvend zijn. Daarom zijn we gericht op de mens en hebben een empathische benadering. We kijken welke kernwaarden en capaciteiten de mensen binnen het bedrijf hebben; hoe zij de veranderingen die nodig zijn kunnen dragen en voortzetten. Bij de uitvoer van de verandering bieden we hulp door te coachen en te stimuleren. Wij geloven in de (verander)kracht van de mens.

Wil je weten wat ik of allin consulting voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via bovenstaande contactgegevens of vul ons contactformulier in. 

Vondellaan 30
3521 GH  Utrecht

Parkeren bij Rudolf Magnus
Vondellaan 94

KVK: 68149913
BTW: 857321997B01

Contact

contact@allinconsulting.nl

0302819645

Afspraak plannen?

Overig

Algemene voorwaarden
Privacy en cookie statement

Volg je ons al?