MISSIE EN VISIE > allin consulting begeleidt verandertrajecten en realiseert de strategische doelstellingen van haar klanten. Klanten van allin consulting groeien, zijn en blijven relevant en vergroten hun winst.

We geloven dat samenwerking een voorwaarde is voor duurzame verandering. En dat samenwerking draait om luisteren, het geven van vertrouwen en het nemen van verantwoordelijkheid.

ONTSTAAN EN ACHTERGROND > allin consulting is opgericht door Tijmen Pardijs en Bastiaan Grimm en komt voort uit hun wens om samen met andere professionals hun klanten beter te kunnen bedienen.

Binnen allin consulting werken we samen aan onze projecten, ons netwerk en onze persoonlijke doelstellingen. Door hun krachten te bundelen halen onze professionals meer uit hun netwerk, doen ze meer kennis op en voeren ze hun opdrachten beter en met meer voldoening uit.

“Ik geloof dat samenwerking een voorwaarde is voor duurzame verandering. Top-down implementaties tegen beter weten in zorgen er misschien voor dat een deadline wordt gehaald, maar wacht een jaar en alles is weer bij het oude. Echte verandering wordt gedragen door de mensen zelf.”

Ir. drs. Tijmen Pardijs (1980) is een allround professional die altijd op zoek is naar het grotere plaatje. Staren we ons niet vaak blind op inhoud, terwijl het echte probleem is dat een team niet functioneert? Dat het ontbreekt aan adequaat leiderschap? Dat conflicten niet worden opgelost? Dergelijke vragen dwingen om verder te kijken dan enkel naar de inhoudelijke, ‘veilige’ problemen van proces- en systeemimplementaties. Zodat er werkelijk iets kan veranderen.

Maak kennis met ons

JA, IK GA OOK ALLIN